Over Ons

Dierenartsenpraktijk Lisse is een ruim opgezette, moderne en goed geoutilleerde dierenartsenpraktijk welke zich uitsluitend bezig houdt met de geneeskunde van gezelschapsdieren.

Een dierenartsenpraktijk waar 2 dierenartsen en 1 para-veterinair de zorg voor uw huisdier op zich nemen. Onze praktijk heeft zich in 2001 aan de Ruijterstraat 6 in Lisse gevestigd en heeft zich de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot een praktijk waar de zorg voor uw huisdier hoog in het vaandel staat, een zorg die aansluit bij uw behoefte.

Samen met u streven wij altijd naar de meest optimale, hoogkwalitatieve behandeling van uw huisgenoot, een eerlijke behandeling, waarbij het welzijn van uw huisdier nooit uit het oog verloren zal worden.In overleg met u zal een behandelplan opgezet worden en de behandeling zal indien noodzakelijk altijd met u geƫvalueerd en bijgesteld worden. Mochten wij uiteindelijk van mening zijn dat uw huisdier het beste af is bij zorg van een specialist, dan beschikken wij over een ruim netwerk van specialisten waarnaar wij uw huisdier, uiteraard na overleg met u, kunnen doorverwijzen.
Omdat de ontwikkelingen met betrekking tot de diergeneeskundige zorg niet stil staan, wordt er door ons met grote regelmaat nascholing gevolgd en investeren wij met regelmaat in nieuwe apparatuur. Op deze manier zal de door Dierenartsenpraktijk Lisse geleverde zorg altijd up-to-date zijn.

Lisette Deutz

Dierenarts Lisse Lisette Deutz

Ik ben Lisette Deutz en in 1996 afgestudeerd als dierenarts. Diergeneeskunde vind ik een geweldig boeiend en dynamisch vak. Mijn speciale interesse gaat uit naar de chirurgie, interne geneeskunde, oncologie en dermatologie. Ik volg veel nascholing en met name de modulaire cursussen, die uit meerdere dagen bestaan en verspreid over een langere periode gegeven worden, vind ik het leukst. Zo heb ik in de laatste jaren twee verschillende modulaire cursussen chirurgie, een modulaire cursus interne, cytologie, oncologie en dermatologie aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht gevolgd. Recentelijk heb ik de modulaire cursus oogheelkunde afgerond. Daarnaast volg ik uiteraard ook andere nascholing en bestudeer ik graag veterinaire naslagwerken. Met deze investering hoop ik een optimaal resultaat bij onze patiƫnten te behalen.

Paul Aarts

Dierenarts Lisse Paul Aarts

Omdat ik vanaf jongs af aan niet beter wist dan dat ik dierenarts wilde worden, heb ik het Brabantse land achter mij gelaten om in Utrecht diergeneeskunde te gaan studeren. Na mijn afstuderen in 1993 heb ik in een aantal praktijken gewerkt, waarna ik in 2001, samen met Lisette, onze huidige praktijk in Lisse overgenomen heb. Binnen onze praktijk houd ik mij voornamelijk bezig met de consulten en u zult mij dan ook voornamelijk in de spreekkamer tegenkomen. Samen met u wil ik graag streven naar de best mogelijke behandeling van uw huisdier, hetzij preventief hetzij curatief, waarbij steeds het welzijn van uw huisdier op de eerste plaats staat. Naast honden en katten, hebben ook knaagdieren en konijnen mijn warme belangstelling. Om van de allernieuwste ontwikkelingen op diergeneeskundig gebied op de hoogte te zijn volg ik regelmatig nascholing, in mijn ogen een onmisbaar onderdeel van het vak. Naast de zorg voor uw huisdier, ervaar ik ook het directe contact met u als eigenaar als een waardevol onderdeel van het dierenarts zijn. Hierdoor ben ik mij de afgelopen 15 jaar steeds meer thuis gaan voelen in Lisse.

Call Now Button